Puppycursus

Als ergens de uitdrukking    “een goed begin is het halve werk “ opgaat dan is dat bij de aanschaf en opvoeding van een pup. De eerste levensfase van uw pup is cruciaal voor de rest van zijn leven.

Bij de puppy cursus van V.H.V. de IJsselmond is er dan ook aandacht voor alle facetten van het opgroeien van je nieuwe gezinslid.

PUPPYCURSUS

Allereerst beginnen we met een theorie avond waarin alle zaken die belangrijk zijn worden behandeld, van het zindelijk maken tot het alleen laten. Wat is een hond en waarom hij dingen doet. Ongewenst gedrag afleren en de basis leggen voor een gehoorzame huishond, waar u in de toekomst veel plezier aan kunt hebben. Ook kunt u bij onze ervaren instructeurs terecht voor alle overige zaken die u tijdens het opvoeden van uw pup tegenkomt.

In de praktijk lessen zullen we samen met u de basis leggen voor een goede socialisatie en basis gehoorzaamheid. Aan de orde komen zaken als een goede band (verstandhouding),het opdoen van sociale contacten met soortgenoten, en een goede basis voor gehoorzaamheid. Want u zult zoveel meer plezier aan uw hond beleven als hij sociaal en gehoorzaam  is. Deze lessen zullen niet alleen gegeven worden op ons trainingsveld maar ook in de praktijk.

Kortom een cursus waarin u leert om de perfecte baas  voor uw hond te zijn die hij verdient.

Ook is het tijdens de cursus mogelijk om in te stromen omdat het niet wenselijk is om eerst bv. 8 weken te moeten wachten voordat de nieuwe cursus start

voor meer info kunt u bellen met Gerben tel. 0646298790

inschrijven klik hier